Aeroporti I Prishtines Mundesi Punesimi Docs

 • document

  kk.rks-gov.net

  ... të magjsitraleve të rëndësishme (Shih kapitullin e transportit për më gjërë). Në territorin e saj gjendet edhe Aeroporti Civili i Prishtinës. ... PUNËSIMI. PROFILI EKONOMIK ... në disa zona rurale kemi potenciale të larta dhe të njohura,kurse tash ka mundësi që ato t’i ...

 • document

  kk.rks-gov.net

  Në territorin e saj gjendet edhe Aeroporti Ndërkombëtar Civil i Prishtinës. ... PUNËSIMI. Sikurse në nivel të vendit, ... kurse tash ka mundësi që ato t’i prodhojmë edhe si kultura ...

 • document

  1. ZHVILLIMI I QËNDRUESHËM EKONOMIK - Fillimi

  UNIVERSITETI I PRISHTINËS. 1. 35. GJYKATA KUSHTETUESE E KOSOVËS. 1. 38. KOMISIONI KOSOVAR I KONKURRENCËS. 1. 40. AGJENCIA E KOSOVËS PËR INTELIGJENC ... shihet që baza e ulët e eksportit i lejon Qeverisë mundësi të limituara për të hyrë në borxh.

 • document

  REFUGJATË NËN QIELLIN E RI

  Po pikërisht shkronja "sh" qe i vetmi tingull që e bënte shqiptimin e emrit të Prishtinës të tingëllonte si kryeqyteti i Kosovës. ... PUNËSIMI ËSHTË I AUTORIZUAR." ... Me refugjatët që flasin gjuhën boshnjake ose shqipe do të kem mundësi të komunikoj vetë, ...