Lektyra Poezi Te Zgjedhura Docs

 • document

  tregime te zgjedhura per femije

  shkurtra me role të zgjedhura nga mësuesi Tregime të shkurtra, poezi të shkurtra me rimë, ... tregime për fëmijë); të lexojë me zë të lartë dhe. ... -Çfarë përmbajtje - ka lektyra Tregime të zgjedhura për fëmijë? ( Tregime ) Republika e Kosovës - Ministria e Diasporës.

 • document

  tregime te zgjedhura

  Tregime të zgjedhura Autorë të shquar grekë të shekullit XX GEORGIOS VIZINOS ALEKSANDROS ... poezi të shkurtra me rimë, përrallëza, përralla, fjalë të urta, ... ka lektyra Tregime të zgjedhura për fëmijë? ...

 • document

  FTESË PËR SHPREHJE INTERSIT SHFMU“Drita” ne Majac ...

  Autori dhe lektyra Sasia Ramadan Pasmaqiu-TREGIM PËR KECIN BARDHOSH,1 20 Skender Hasko-VALLJA E SHKRONJAVE, 1 20 Xhevat Beqaraj-KAM NJË HARMONIKË, 1 20 ... Ymer Shkreli-POEZIZGJEDHURA, 6 20 Petro Marko-SHPELLA E PIRATËVE, 6 20 Sylejman Pitarka-TRIMI I MIRË ME SHOKË SHUMË, 7 20

 • document

  lapsh-lozan.com

  Lektyra Sasia Ramadan Pasmaqiu Tregim për kecin bardhosh Skender Hasko Xhevat Beqaraj Bedri Dedja Adelina Mamaqi Qamil Batalli ... Poezizgjedhura Xixëllonjat e vogla Dheu është flori Vjersha të zgjedhura për fëmij ...

 • document

  Republika e Kosovës

  Janë dërguar lektyra shkollore, libra për të rritur të fushave të ndryshme, libra shkollorë, niveli I II-të, të botuar nga MASHT-i, dhe ... 124 Adelina Mamaqi Poezizgjedhura , 2 125 Qamil Batalli Tregime të zgjedhura për fëmijë,2